12 червня 2019 року на базі Вінницького транспортного коледжу відбулося засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи коледжів та технікумів Вінницької області. З вітальним словом виступив директор коледжу Михайло Фаліштинський, привітала з успішним завершенням роботи засідань усіх методичних об’єднань методист  Ради директорів Леся Моторна, підбила підсумки роботи останнього його голова Оксана Волинець.

    Представники коледжів та технікумів розглянули ряд актуальних питань у сфері освіти, акцентували увагу на чинних нормативних документах,  обговорили їх виконання.

Ігор Ліпач - заступник директора з навчальної роботи Вінницького транспортного коледжу - зупинився зокрема на Постанові КМУ від 30 грудня 2015 року № 1187 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності в редакції Постанови КМУ №347 від 10.05.2018р.», зосередившись на професійній активності викладачів та студентів закладу освіти в процесі провадження освітньої діяльності.

Наталія Білозор - заступник директора з навчальної роботи Іллінецького державного аграрного коледжу – поділилась досвідом впровадження інноваційних технологій освітньої діяльності на прикладі освітньої системи Естонії, де перебувала з робочим візитом.

Лілія Забродіна - заступник директора з навчально-виховної роботи  Вінницького коледжу економіки ТНЕУ – зосередилась на особливостях акредитації освітніх (освітньо-професійних) програм підготовки бакалаврів та ліцензування фахової передвищої освіти в коледжах і технікумах Вінницької області.

1

1

1