Вітаємо Волійка В'ячеслава,
студента групи 1-Ф-1, із заслуженим ІІІ місцем у ІІ етапі Конкурсу науково-дослідницьких робіт з хімії серед студентів технікумів і коледжів Вінницької області, у якому взяли участь 18 навчальних закладів області.

     29 травня 2019 року на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбувся ІІ етап Конкурсу науково-дослідницьких робіт з хімії серед студентів технікумів і коледжів Вінницької області, у якому взяли участь 18 навчальних закладів області. Студенти представили свої дослідження в друкованому вигляді, захищали їх перед високоповажним журі:
Голова журі - Блажко Олег Анатолійович – доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри хімії та методики навчання хімії ВДПУ ім. М. Коцюбинського.
Секретар: Дабіжук Тетяна Михайлівна – кандидат біологічних наук, доцент кафедри хімії та методики навчання хімії ВДПУ ім. М. Коцюбинського.
Член журі: Сливка Оксана Яківна – кандидат біологічних наук, доцент кафедри біологічної та загальної хімії ВНМУ ім. М.І. Пирогова.

     В'ячеслав захищав на Конкурсі науково-дослідницьку роботу на тему: "Засоленість ґрунтів міста Вінниці та засоби боротьби з нею", в якій дослідив ґрунт міських доріг на вміст натрій хлориду, з'ясував методи боротьби з засоленістю,  перевірив токсичний вплив солей на ріст рослин.
     Ґрунти для дослідження було взято обабіч доріг міста та лабораторно визначено кількісний вміст солей в пробах. А також проведено ряд експериментів, щодо впливу солей на ріст і розвиток рослин. Наукове дослідження проводилось під керівництвом викладача хімії Красій Т.В.

3

3

3

3

3

3

3

ВІТАЄМО ТА БАЖАЄМО ТВОРЧИХ І ПРОФЕСІЙНИХ ЗЛЕТІВ У ЖИТТІ!